for PROFESSIONALS

Over ons

Xeon International NV heeft een jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatieve producten en diensten aan automotive, bouw en industrie.  Onder de merknaam “Xeon” bieden we een kwalitatief gamma additieven, sprays en oliën aan. Als onafhankelijk bedrijf hebben we een duidelijke visie op de toekomst. Door te blijven innoveren en investeren, willen wij onze klanten steeds het beste kunnen aanbieden. 

Onze missie

Actief in een drukbezette markt geloven wij sterk in ons eigen kunnen. Als dynamisch bedrijf met veel enthousiasme en vele jaren ervaring kunnen wij het verschil maken met onze producten die voortkomen uit de beste technologieën.

In de huidige wegwerpmaatschappij bieden wij met onze diensten en producten een oplossing om meer te herstellen in plaats van alles meteen te vervangen of weg te gooien.

Milieu

Onze onderneming heeft in 2018 zijn intrek genomen in een nieuw gebouw. Het gebouw werd in functie van onze activiteiten gebouwd, rekening houdend met alle eisen op gebied van veiligheid, milieu, enz. Goede isolatie en ventilatie zorgt voor een gezonde en aangename werkomgeving. Met de 150 zonnepanelen produceren wij meer dan voldoende elektriciteit om te voorzien in onze eigen verbruik.  

Monitoring Green ENERGY SELF SUFFISANT